torsdag 27. august 2009

Ferietiden er forbi

Nå er det rolig og godt på bastion5. Vi har lange fine arbeidsdager, der vi får produsert mye. Nye konsepter tenkese ut og det er et kreativt mylder oss kunstnerne i mellom.

I morgen samles vi til felles møte for å planlegge et spennende høst og vinter. Vi har fått to nye kunstnere med i vårt felleskap og det blir spennende. Begge jobber med søm og design av tøy. Sissel og Randi

I går lagde jeg ferdig et stort rødorange hjerte, se bilde. Jeg skal henge det i tykk skinnrem.

Ellers ble tre nye seilbilder ferdig og de er hengt opp i galleriet.

søndag 23. august 2009

Dragefestival på Isegran

Det er Dragefestival på Isegran og fra vollene skuer man svevende fargerike drager. Det er noe unorskt over de svevende formene på den blå himmelen. De sender metaforiske bilder inn i hodet på meg som starter eventyrfortellinger fra "Tusen og en natt". Det beste å gjøre i Gamlebyene i dag er å sette seg i en god yoga posisjon og bare følge de svevende fortellingene. Kanskje med en god venn ved din side.....NYT..

KERAMIKK-KURS

På Gamle Gallion Keramikkverksted, på Bastion5, i Gamlebyen. Starter 6. oktober - tirsdag eller torsdag - 8 ganger
Kontakt Liv Helene Johansen, tlf: 91641403, eller: livingej@online.no
PRIS: 2000,-
Individuell oppfølging

fredag 14. august 2009

Klar blå himmel med et snev av frisk høstluft

For en deilig dag, det er krystall klart og ikke for varmt. Fargene er på sitt varmeste, sommermoden fargeprakt midt i august. Nå har jeg vært hjemme en uke og det er slett ikke værst i Norge heller. Merker at feriefolket har reist hjem igjen og det er mye roligere i gamlebyen. Jeg jobber mot en utstilling jeg skal ha i Metodistkirken 17. september. Jeg vill gjerne vise frem noen sarte gjennomskinnelige galsskors, så det er det jeg jobber med akkurat nå.

fredag 7. august 2009

På lørdag er jeg tilbake på verkstedet

Sommerbrun og med d-vitamin lageret fulladet er jeg tilbake på verkstedet på lørdag. Det har vært godt med ferie under solen.