onsdag 9. februar 2011

Utstilling på Namnå stasjon, Grue

Samstemt
Fra pressemeldingen"
De to ”stasjonsmestrene”/kunstnerne på Namnå stasjon Kunst & design AS, så i høst NRK programmet en sterk historie. Programmet omhandlet den pensjonerte journalisten Wenche Dager, som etter ti år traff igjen to sykepleiere som hadde gjort sterkt inntrykk på henne gjennom arbeidet de gjorde med alvorlig syke barn. Hanne Bringager var en av disse to. Gjennom programmet ble en del av Hanne Bringagers kunst presentert. Britt Haraldsen og Sissel Fossum tok kontakt og inviterte til utstilling.

Hanne Bringager tar med seg sin kunstnerkollega Eva Malmstrøm til Namnå stasjon Kunst & design AS, og presenterer utstillingen samstemt.
Malerduoen Bringager & Malmstrøm har de siste årene delt atelier på Bastion 5, kunst og håndverksenter i Gamlebyen i Fredrikstad. De har siden 2008 jobbet med et felles visuelt uttrykk.

Dette har resultert i to store utstillinger, seien ”Vandring” i 2009  og ”Glede” i  2010. Kunstnerduoen Bringager & Malmstrøm er nå i gang med årets maleprosjekt. Med svært forskjellig både arbeidserfaring og kunstnerisk uttrykksmåte, men med felles glød for de samme verdiene, samarbeider de mot et felles kunstnerisk utrykk. I denne utstillingen viser de både egne og felles arbeider. Deres felles arbeider er fra serien”Glede”."

Utstillingen åpnet torsdag 3. februar og det var fult hus på Namnå stasjon. Utstillingen står til 2. april 2011. Velkommen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar